Wij zijn gesloten, wij zijn maandag weer geopend vanaf 10:00

  • Klaar terwijl je wacht
  • Originele onderdelen
  • Met en zonder afspraak
  • Transparante prijzen

Scherm kapot

TouchFix helpt je direct verder!

Scherm kapot

Het kan zomaar gebeurd zijn. Je let heel even niet op, en daar gaat je HUAWEI… Scherm kapot! Een grote barst in je beeldscherm, of nog erger; zwarte vlekken waardoor je niet meer kunt zien wat er hoort te staan. Het touchscreen werkt niet meer. En zonder dat kun je met jouw toestel niets meer beginnen. 

Er is niets vervelender dan schade aan het beeldscherm van jouw toestel. Gelukkig heeft Touchfix de beste mensen in dienst om de reparatie snel en vakkundig voor je uit te voeren.

De kosten en duur van de reparatie zijn afhankelijk van het type HUAWEI dat schade heeft. Wil je vooraf precies weten wat de reparatie kost en hoe lang het duurt? Vind jouw HUAWEI model op onze site en je weet direct waar je aan toe bent.

Maakt het je niet zo veel uit en wil je het nu geregeld hebben? Vul dan het onderstaande formulier in om een afspraak voor een reparatie te maken.

Een reparatie aanmelden

Indien je jouw HUAWEI binnen de gestelde tijd klaar wilt hebben adviseren we je om een afspraak te maken. Je mag natuurlijk ook altijd gewoon in de winkel langskomen tijdens onze openingstijden. Als je geen afspraak hebt kan de scherm reparatie wegens drukte langer duren.